Könyv az örökbefogadásról, igaz történet alapján

Fehér E. Rita - Örökre


Kedves Érdeklődő!


Üdvözöllek a honlapomon. Könyvem a Garbó kiadó gondozásában magánkiadásban jelent meg. A kiadó szerkesztője korrektúrázta, szerkesztette a könyvet, a tördelője tördelte és tervezte a borítót velem egyeztetve, majd a nyomdakész állapotba hozta. Ennek köszönhetően a kész könyv egy igényesen megszerkesztett alkotás. A szakmai részeket pedig Gaál Csaba Róbert szakmai bíráló ellenőrizte, aki a HBM-i TEGYESZ igazgató helyettese. 

Ezekért a műveletekért fizettem egy jelentős összege a kiadónak, cserébe kaptam példányokat is, amiket ezen honlapon keresztül lehet megrendelni. Ez az én hasznom (lesz majd egyszer...). Könyvesboltokban is kapható a könyv, ezek haszna a kiadóé és a könyvesboltoké.

A könyv megírásának célja az volt, hogy segítséget nyújtsak mindazoknak, akik az örökbefogadás után érdeklődnek, szeretnének első kézből, valós információkat megtudni a témáról, valamint azoknak is akik már várakoznak és szeretnének felkészülni az örökbefogadásra ill. hasznosan eltölteni ezt a hosszú periódust.


Szeretettel,

Rita

Az oldal a világ legkönnyebben használható weboldalkészítőjével, a Mozellóval készült.

 .